Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
Tuc cheese of sweet red paprika
2 avocado’s
Takjes platte peterselie
Eetbare bloemetjes
Een goede scheut olijfolie
Paprikapoeder, peper & zout
Het sap van een halve limoen
1 tomaat
Een snuifje suiker
Een spuitzak met een ronde spuitmond

Instructies

1

Verwijder de schil en de pit van de avocado en doe deze in een mixer samen met een goede scheut olijfolie, peper, zout, paprikapoeder, suiker en het sap van een halve limoen.

2

Indien je het graag wat pittiger hebt kan je ook chilipoeder gebruiken of een spaanse peper toevoegen aan het recept. Mix tot je guacamole mooi egaal is zonder stukjes.

3

Snijd de tomaat in heel kleine stukjes, verwijder de steeltjes van de bloemen en breek de platte peterselie in kleine stukjes.

4

Doe de guacamole in je spuitzak en maak 12 kleine toefjes (zie foto!). Werk af met eetbare bloemetjes, de stukjes tomaat en de platte peterselie.

5

Dit hapje maak je best à la minute omdat het koekje anders slap gaat worden en de guacamole zijn groene kleur snel verliest.

6

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

7

Visit the blog post.

Kan je ook leuk vinden