Bereidingstijd
10 minuten
Ingrediënten
TUC Cheese
Roma tomaatjes
Balsamico azijn
Suiker
1 teen knoflook
Basilicumblaadjes
Zout
Peper
Rucola
Parmezaanse kaas

Instructies

1

Verwarm de oven voor en ontvel de Roma tomaatjes.

2

Doe daarna de ontvelde Roma tomaatjes in de pan met balsamico azijn, een beetje suiker, knoflook, basilicumblaadjes, zout en peper.

3

Laat dit een lange tijd rustig pruttelen tot alles ingekookt is. Zet het vuur uit en laat de tomaten topping afkoelen.

4

Ga ondertussen aan de slag met de Parmezaanse kaas koekjes: rasp de kaas en strooi dit in hoopjes over een bakplaat. Doe de bakplaat in de oven en laat de kaas een paar minuutjes in de oven smelten. Laat de hoopjes gesmolten kaas afkoelen zodat ze hard worden.

5

Smeer de tomaten topping over de TUC’s en doe er daarna een beetje rucola sla en de Parmezaanse kaas koekjes overheen.

6

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden