Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
TUC Orinigal
Vanille roomijs
150 gr. suiker
75 ml. water
20 gr. roomboter
95 gr. slagroom
1/2 tl. zout

Instructies

1

Begin met de salted caramel. Haal de slagroom en de roomboter alvast uit de koelkast.

2

Zet een klein steelpannetje met een laagje suiker en water op laag vuur. Zorg dat het water het laagje suiker bedekt. Verhit het mengsel langzaam tot het een licht bruine kleur krijgt.

3

Roer het mengsel met een garde goudbruin.

4

Voeg vervolgens de slagroom toe en roer dit totdat er een gladde saus ontstaat.

5

Voeg de boter aan het mengsel toe en roer dit weer totdat de saus glad en egaal is. Zet het vuur uit.

6

Roer het zout erdoorheen en je caramel is klaar.

7

Beleg je TUC met 1 klein bolletje vanille roomijs en strooi er wat salted caramel overheen.

8

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden