Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
TUC Paprika
3 eieren
1 el. mayonaise
1/2 sjalotje
1/2 tl. Dijonmosterd
Zout
Peper
1/2 el. bladpeterselie
Snufje kerriepoeder
Krulpeterselie

Instructies

1

Kook de eieren in 8 min. hard.

2

Hak ondertussen de bladpeterselie fijn en snipper een half sjalotje.

3

Laat de eieren afkoelen. Hak 2 eieren in kleine stukjes en snijd 1 ei in dunne plakjes.

4

Meng de 2 gehakte eieren samen met de overige ingrediënten door elkaar.

5

Laat de eiersalade een half uurtje staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

6

Beleg de TUC met de eiersalade, een plakje ei en krulpeterselie.

7

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden