Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
20 TUC crackers (Sweet Red Paprika)
1 zalmmoot (ong. 100g, ik nam diepvries)
50g feta
1 avocado
1/2de citroen
1el paprikapoeder
Handjevol granaatappelpitjes

Instructies

1

Verwarm je oven voor op 200°C.

2

Wrijf je zalm in met wat olijfolie, peper en zout en het paprikapoeder.

3

Is je zalm nog diepgevroren? Zet hem dan 20 minuten in de oven. Anders volstaat 8-10 minuten!

4

Schep het vlees uit de avocado en plet met een vork. Voeg het sap van de citroen toe en kruid goed af met wat peper en zout.

5

Doe de zalm in kleine stukjes met twee vorken, zodat de TUC crackers gemakkelijker te beleggen zijn.

6

Leg de crackers op je dienplaat en smeer er eerst wat guacamole op, dan wat zalm en werk af met wat granaatappelpitjes en wat verkruimelde feta.

7

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

8

Visit the blog post.

Kan je ook leuk vinden