Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
TUC Bacon
6 eieren
60 ml. Griekse yoghurt
2 tl. Dijonmosterd
Zout
Peper
Paprikapoeder
Bieslook

Instructies

1

Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken met koud water en laat ze even afkoelen.

2

Pel vervolgens de eieren en snijd ze in de breedte doormidden.

3

Schep het eigeel eruit, doe dit in een kom en voeg hier de Griekse yoghurt en Dijonmosterd aan toe.

4

Prak het eigeel door de Griekse yoghurt en de mosterd. Maak op smaak met zout en peper.

5

Snijd de eiwitten in ringetjes en leg één ringetje op een bacon TUC. Je haalt ongeveer 2 mooie ringetjes uit ieder eiwit. Herhaal dit tot je geen ringetjes meer over hebt.

6

Doe nu het eigeelmengsel in een spuitzak en spuit in de ringetjes.

7

Maak af met paprikapoeder en bieslook.

8

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden