Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
1 pak Cheese TUC
1 zoete aardappel – Klein blikje kidneybonen (160 gram)
1 theelepel komijn
1 theelepel gerookte paprikapoeder
1 theelepel chilipoeder – Bosui (garnering)
Zure room (garnering) – IJsbergsla (garnering)
Chilivlokken (garnering)

Instructies

1

Schil de zoete aardappel en kook deze in circa 10 minuten gaar.

2

Prik met een vork in de zoete aardappel om te controleren of deze zacht is.

3

Giet de pan af en prak de zoete aardappel met een vork tot puree.

4

Meng de kruiden door de puree en laat deze een beetje afkoelen. Spoel ondertussen de kidneybonen, snijd de sla fijn en de bosui in dunne ringetjes.

5

Smeer de puree als deze wat is afgekoeld op de Cheese TUC en leg er enkele kidney bonen op.

6

Garneer met een beetje zure room, ijsbergsla, bosui-ringetjes en chilivlokken.

7

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden