Bereidingstijd
10 minueten
Ingrediënten
TUC Original
200 gr. zuivelspread
1 ½ tl. zongedroogde tomaten tapenade
1 ½ tl. pesto
Rode paprika
Gele paprika
Olijfolie
Pijnboompitjes
Boter
Zout

Instructies

1

Meng de zuivelspread met de tapenade en pesto.

2

Snijd beide paprika’s in blokjes.

3

Verwarm een grillpan met wat olijfolie en grill de paprika’s.

4

Verwarm ondertussen in een koekenpan wat boter en bruin de pijnboompitjes.

5

Laat de pijnboompitjes even uitlekken en breng op smaak met wat zout.

6

Besmeer de TUC’jes met de creamcheese, leg er wat stukjes paprika op en maak het geheel af met wat pijnboompitjes.

7

Voor wat extra kleur kan je er nog wat fijngehakte peterselie op strooien.

8

Top je TUCje net voor serveren, zo blijft hij lekker knapperig!

Kan je ook leuk vinden